Zoeken naar versterker

versterker
Stereo Versterker Kopen? De Beste Versterker In 2020 Reviews Top 5!
Je geniet van een gedetailleerde geluidsweergave met dank aan de hoogwaardige DAC. Door de metalen behuizing die de analoge en digitale signalen scheidt geniet je van een nog beter kwaliteit geluid. Via de phono aansluiting kan je een platenspeler aan de versterker aansluiten. Het is niet mogelijk om via wifi of bluetooth muziek te streamen naar de versterker.
Advies over Versterkers en Receivers - Premium Audio.
Als je naast muziek ook je favoriete films en series op een compleet nieuwe manier wilt beleven, kom je terecht bij een geavanceerde A/V Surround Receiver. Ik kies voor authentiek en puur geluid. Wanneer je wilt genieten van je favoriete muziek in de meest pure en originele vorm kom je al snel terecht bij een authentieke stereo versterker. Sluit je CD-speler of platenspeler aan op de versterker en geniet van de pure kwaliteit. Ieder component in een stereo versterker draagt bij aan het audiosignaal. Bepaalde stereo versterker hebben naast de gebruikelijke analoge ingangen ook enkele digitale ingangen.
Stereo versterker.
Yamaha WXA 50 MusicCast Wireless Streaming Versterker DEMO MODEL Sluit uw favoriete speakers aan op deze stereo versterker en gebruik het bestaande WiFi netwerk om al uw muziek te benaderen via een simpele app 549 00 449 00 Meer info Toevoegen.
iVisions ProAudio AMP1S30 Mini-versterker 2x40W nbsp.
Vaak op verschillende wattages bij 70/100V en soms is het ook mogelijk een versterker ook op een laag-ohmse aan te sluiten. Dit betekent Constant voltage system en geeft aan of het mogelijk is om de versterker op 70/100V te zetten.
Ga je een versterker kopen? Neem dan deze tips en adviezen door FWD.
In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een versterker gaat kopen. Hoe kies je een versterker? De versterker is samen met de luidspreker misschien wel het belangrijkste onderdeel van je stereo- of surroundsysteem.
versterker Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: versterker DE versterker EN versterker ES. Vertalingen versterker NLFR. v rst rk r. apparaat dat geluid versterkt spreektaal amplificateur le, ampli le. een cd-speler aansluiten op de versterker brancher le lecteur de CD sur l'ampli.' K Dictionaries Ltd.
Versterkerklassen op een rij.
Audiolab Omnia: cd-speler, versterker, DA-converter en streamer. Review Advance Paris X-P1200 en X-A1200: levendige klank en veel maar betaalbaar vermogen. Hi-Visit Poels Audio: Victorie voor Vimberg met Vitus. Jerry Garcia's' Budman" McIntosh MC2300 versterker verkocht voor 378.000 dollar. Audiolab Omnia: cd-speler, versterker, DA-converter en streamer.
Klasse A-versterkers en de andere versterkerklassen Teufel Magazine.
Koelribben zoals vanbinnen in een klasse A versterker. Om de klasse A versterker af te koelen, zitten er meestal vrij grote koelribben in de versterker, zoals op de afbeelding te zien is. Toch kan een klasse A versterker zo warm worden, dat je je vingers eraan verbrandt.
Versterkers - NAD Electronics.
C 275BEE Stereo Vermogensversterker. CI 980 Meerkanaals versterker. CI 720 V2 Netwerk Stereo Zone Versterker. Um zu den Websites unserer Vertriebspartner in Deutschland, der Schweiz oderÖsterreich zu gelangen, klicken Sie bitte auf die entsprechende Flagge unten. Sieverlassen die Website von NAD.
Car KENWOOD Belgium.
XH-serie, compacte 4-kanaals, klasse-D versterker, High-Res Audio gecertificeerd. X-serie, ultra compacte 5-kanaals, klasse-D versterker, High-Resolution Audio gecertificeerd. X-serie, ultra compacte, mono kanaal, klasse-D versterker. X-serie, ultra compacte 4-kanaals, klasse-D versterker, High-Resolution Audio gecertificeerd. Compacte 4-kanaals, Klasse-D versterker, afgewerkt met conformal coating.
Versterker Beeld en Geluid Molecule.
Door deze banner te sluiten, op deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Gratis afhaling in Molecule. Alles onder 1 dak, voor je veiligheid en je gemak!
Versterkers Wifimedia.
De geïntegreerde versterker levert een prachtig analoge versterking in combinatie met hoogstaande digitaal-naar-analoog-conversie. Dit maakt dat deze versterker perfect aansluit bij de digitale audiobronnen van vandaag de dag, maar ook bij de analoge voorgangers. Een ding is zeker: je geniet dankzij onze versterkers van geweldig geluid.

Contacteer ons