Meer resultaten voor domeinen verkoop

domeinen verkoop
Militair domein raakt niet verkocht Glabbeek Het Nieuwsblad.
Militair domein raakt niet verkocht. Gemeente herbestemt gebied nu voor gewone recreatie. 18/07/2017 om 0257: door Achiel Baeken. Burgemeester Peter Reekmans stelt zijn hoop nu op een herbestemming van de vroegere kazerne in Attenrode tot gewone recreatie. Defensie krijgt het vroegere militaire domein aan de Torenstraat in Attenrode-Wever niet verkocht.
Houtverkoop Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Tussen 2013 en 2018 lag het verkochte volume telkens iets boven de 100.000 m. De terugval van het verkochte volume in 2019 was het gevolg van de terugval van de export naar het Verre Oosten hoofdzakelijk China als gevolg van het handelsconflict met de Verenigde Staten.
Finimmoweb.
1 h 21 a 40 ca. Verkoop uit de hand aan de meestbiedende. 30 a 70 ca. chemin de renowelz., Verkoop uit de hand aan de meestbiedende. Rue des Rabots., Verkoop uit de hand aan de meestbiedende. chemin de Quevy.,
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort FaillissementsDossier.nl.
Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Veiling Exclusieve Autos Domeinen Roerende Zaken te Amersfoort. Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken Ministerie van Financiën van 7 exclusieve autos, o.a: Audi Ferrari Jaguar Mercedes Benz Porsche. auto en voertuigen 28.
Verkoop beheerder org domein wordt nog even uitgesteld Emerce.
De verkoop van de organisatie die de org-domeinen toewijst wordt uitgesteld. Koepelorganisatie ICANN wil eerst meer duidelijkheid. De organisatie die de org-domeinen beheert Public Interest Registry PIR wordt verkocht aan investeringsbedrijf Ethos Capital. De vrees is nu dat de tarieven voor domeinen van non-profit organisaties omhoog gaat.
Sylconia, zoek in de domeinen naar te koop staande domeinnamen.
De uitkomst is dan zeker te kijken of er niet een passende domeinnaam te koop wordt aangeboden. Sylconia probeert u hiermee te helpen door u de mogelijkheid te geven te zoeken in de domeinen die te koop staan, en de te koop staande domeinen te tonen bij de domeincheckresultaten.
Geld nodig? Verkoop snel je domeinnaam! 250 casestudy.
Het domein interim-finance.nl heb ik eerder kunnen verkopen. Omdat ik nu een lijst van slapende domeinen wil verkopen had ik ze aangemeld bij diverse domeinen verkoop websites. Ook had ik een standaard pagina opgemaakt waar Google advertenties op stonden met een vermelding om contact op te nemen indien iemand geïnteresseerd was in het domein.
Registreren van veel domeinen zonder rechtmatige claim! JuridischForum.be.
Aan sirkii, soms is het beter van zelf te gaan kijken wat er volgens de wet mag en niet mag want advocaten zijn daarom niet gesocialiseerd in de regels van domeinen en zeggen blijkbaar redelijk veel" ik zou er niet aan beginnen.
Brief staatssecretaris over heroverweging van de verkoop van agrarische domeinen Verkoopbeleid agrarische domeinen Parlementaire monitor.
Ik ben daarom van mening dat de verkoop van agrarische domeinen thans moet worden heroverwogen. Om te voorkomen dat gronden die mogelijk een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van publieke doelstellingen worden verkocht, zal de Staat met ingang van heden voorlopig geen agrarische domeingronden meer verkopen aan zittende erfpachters.
PRAKTIJKDOMEINEN Cadanz Law.
Cadanz adviseert daarbij haar cliënten, die actief zijn in diverse domeinen, gedurende het volledige overnameproces, vanaf de structurering van de transactie tot en met de implementatie ervan. Cadanz zal in het bijzonder haar assistentie verlenen voor volgende stappen.: Schetsen van een procedure voor een gecontroleerde verkoop, of een ander verkoopsproces.;
Defensie verkoopt materieel Defensiematerieel Rijksoverheid.nl.
Strategisch en niet-strategisch materieel. Defensie maakt onderscheid tussen strategisch en niet-strategisch materieel. Bij niet-strategisch materieel gaat het bijvoorbeeld om kasten, kleding of dienstauto's. Strategisch materieel kan gebruikt kan worden bij missies en oefeningen. Bijvoorbeeld wapens, infanteriegevechtsvoertuigen of duikvaartuigen. Openbare veiling niet-strategisch materieel. Defensie verkoopt niet-strategisch materieel aan geïnteresseerden. De verkoop van niet-strategisch materieel gaat via Domeinen Roerende Zaken.
Error Title.

Contacteer ons