Resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
De 12 of meer euro die een domeinnaam per jaar kost is niet de enige kost die er is. Wil je je domeinnaam verkopen dan moet je bijna verplicht naar een gespecialiseerde site en die verkopen die domeinnaam niet gratis voor jou.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
Hoe kun je een domeinnaam verkopen? DIK.NL.
Hier kun je op een veilige manier domeinnamen kopen en verkopen. Daarnaast biedt Sedo ook andere gerelateerde diensten aan, zoals waardebepaling domein, domeinbemiddeling en domeintransfer. Dat maakt Sedo tot de ideale totaaloplossing voor iedereen die een domeinnaam wil verkopen. Domeinnaam verkopen via Marktplaats of Sitedeals. Naast Sedo zijn er ook meer algemene online veilingsites waar je jouw domeinnaam aan kunt bieden. Bekende marktplaatsen in Nederland zijn Marktplaats en Sidedeals. Marktplaats is vrij algemeen, terwijl Sitedeals dé plek is waar webprofessionals elkaar ontmoeten. Domeinnaam verkopen via Catawiki. Catawiki is één van de grootste en bekendste veilingplatforms van Europa. Hier wordt een groot tal objecten geveild, waaronder ook domeinnamen. Het voordeel van een veiling is dat je mensen tegen elkaar kunt laten opbieden. De bieder met het hoogste bod krijgt vervolgens jouw domeinnaam. Waarom zou je een domeinnaam verkopen? Nieuwe websites groeien als paddenstoelen uit de grond. Hoe beter de domeinnaam is, hoe makkelijker de website wordt gevonden.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Skip to content. Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem. Bij een koop of verkoop van een domeinnaam is de wederpartij vaak een onbekende.
Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen 24-03-17 finanzen.nl.
Vind ik leuk. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Dit zijn de mogelijkheden. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Fotobron: Flickr, Terrapin Flyer. De domeinnaam Wallstreet.com gaat onder de hamer.
Domeinnaam veiling Catawiki. Slice.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling. Wil je bieden op steeds nieuwe kavels van verrassende domeinnamen of zelf verkopen? Bezoek dan de Catawiki Domeinnaam veiling. Inloggen Maak gratis een account aan. Elke week 50.000 unieke objecten, geselecteerd en geveild door 216 experts.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
De kaper op de cyberkust is een sluwe zakenman" die de domeinnaam wel aan u wil verkopen, maar hiervoor een duizelingwekkend bedrag vraagt. Of erger nog hij is een concurrent die er niet aan denkt om u uw plaatsje op het internet te gunnen. Wat is een domeinnaam?
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
Mag ik domeinnamen ook elders aanbieden? Ja, u mag ondertussen ook uw domeinnaam op marktplaatsen of elders aanbieden. Ook voor een ander bedrag dan u met ons afgesproken heeft. Het kan u ook een beter begrip geven van wat een realistische waarde is van uw domeinnaam. Kosten als mijn domeinnaam wordt verkocht? Wij berekenen geen kosten voor het aanmelden. Wij nemen direct contact op als wij een partij hebben die u domeinnaam mogelijk zou willen overnemen. Als u akkoord gaat krijgt u het bedrag wat u er voor vraagt. Domein verkoop vragen? Bel Adrian van Veams 31 050 8515320 ma vr 0900-1800: uur of mail domeinnaam@veams.nl. Domeinnaam te koop aanbieden. Wanneer bent u het beste te bereiken? Domeinnaam die u wilt aanbieden? Voor welke prijs wilt u de domeinnaam verkopen? Nog opmerkingen of vragen? Veams is een naamcreatiebureau. Vraag en aanbod van korte nl domeinnamen is een serviceproduct van ons. Meer over ons.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf. De prijs wordt doorgaans gewoon onderhandeld, tenzij je een veiling doet en de hoogste bieder gewoon het behaalde bedrag betaalt dit kan inderdaad via ondermeer Sedo, een erg bekende domein doorverkoop dienst. Nuttig is eens te polsen bij specialisten hoeveel je minstens moet vragen. Namepros.com en DNForum.com zijn gespecialiseerde forums in alles wat met domeinnamen te maken heeft, al kunnen die vragen ook gesteld worden op webhostingtalk.com; op die forums zitten echte kenners die professioneel domeinverhandelaar zijn. Je kan op sommige sites ook een schatting vd waarde laten maken, of zelfs de veiling via de site zelf doen. Ik meen wel dat DNForum als meest professioneel wordt aanzien, maar Namepros meeste leden heeft.
Domeinnaam verkopen via Brandio? Wat is jouw domein waard?
Het is zonde om elk jaar de kosten te betalen terwijl je toch weet je er toch niks meer mee gaat doen. Daarom biedt Brandio voor bezitters van goede brandable domeinnamen de mogelijkheid om deze te koop aan te bieden via haar platform. Aanbieders van spammy domeinen hoeven zich niet te melden, deze zullen niet worden geplaatst. Wij selecteren handmatig en zijn kritisch. Hoe gaat het verkopen van een domeinnaam in zijn werk?
domeinnaam verkopen Commercie en marketing Higherlevel.
Welkom op het grootste Ondernemersforum van Nederland! Heb jij een ondernemersvraag, wil je feedback op je bedrijfsplan óf wil je anderen adviseren? Dan ben je bij Higherlevel op de juiste plek. Hier komen ondernemers samen om elkaar naar een hoger plan te tillen. Stel jouw vraag, krijg snel antwoord en deel jouw ervaringen met ondernemers. Op het moment dat het jou uitkomt! Overdags, s avonds én in het weekend 24/7 gratis advies en ervaringsuitwisseling met ondernemers die het begrijpen! Log in om dit te volgen. Door dmn410, 12 januari 2014 in Commercie en marketing. Reageer op dit topic. Start een nieuw topic. Geplaatst: 12 januari 2014. Graag zou ik wat advies willen hebben over het verkopen van een domeinnaam.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Hosting in Nederland Help Vragen antwoorden Mag je een domeinnaam verkopen? Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen.

Contacteer ons